کارشناس تغذیه و رژیم درمانی شبکه بهداشت و درمان لنده به مناسبت روز جهانی غذا با شعار: غذا برای همه ،هیچ کس نباید فراموش شود توصیه هایی را جهت انتخاب غذای سالم ارائه کرد.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی شبکه بهداشت و درمان لنده به مناسبت روز جهانی غذا با شعار: غذا برای همه ،هیچ کس نباید فراموش شود توصیه هایی را جهت انتخاب غذای سالم ارائه کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لنده؛ نوربخش عالیوند کارشناس تغذیه و رژیم درمانی گفت: در تغذیه سالم انتخاب متنوع و متعادل غذا های سالم از بین گروه های غذایی می باشد که ضمن بهبود سلامتی شما از بیمار شدن جلوگیری می نماید ،برای انتخاب بشقاب غذایی سالم، روزانه از پنج گروه مواد غذایی با رعایت تعادل و تنوع به طریقی انتخاب شود که نصف بشقاب شامل میوه و سبزی باشد.
وی افزود: جهت انتخاب تعذیه سالم:
روزانه ۳ تا ۵ سهم سبزی مصرف نمایید.۶ تا ۱۱ سهم نان و غلات مصرف نمایید.
وی خاطرنشان کرد: ۲تا ۳ سهم گوشت و جایگزین های گوشت مانند حبوبات مصرف نمایید
مصرف ۳ سهم میوه و ۲ تا ۳ سهم لبنیات برای سلامتی مفید می باشد.
با توجه به نقش تغذیه سالم در پیشگیری از بیماری های مختلف میزان غذا های پرچرب،پرنمک،شیرین و همچنین مصرف فست فود ها و غذاهای فراوری شده را تعدیل نمایید.